Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,90 zł , zmiana od tamtej pory: 4,74%

Jestem na PGA

Jestem na PGA i oczywiście udałem się na stoisko Jujubee. Stoisko małe ale są 4 stanowiska do grania jak ja byłem to wszystkie cały czas zajęte, telewizor gdzie prezentują gameplej z Dark Moon, plakaty z gier i fajne oświetlenie. Na stanowiskach widziałem i grałem tylko w dwie gry czyli Dark Moon i Emerald. W pozostałe można też zagrać ale dema są na Steam to szkoda czasu na targach. Najważniejszy Dark Moon i powiem wam że jestem w szoku. Gra działa mega płynnie a te komputery co tam mają to są bardzo słabe (bodaj geforce 1060 czy 1080 coś takiego). Ale najważniejsze że grafika jest super i mroczny klimat dużo mroczniejszy i lepszy niż na materiałach na Steam. Zmienili bardzo grę graficznie już po UI to widać jest całkowicie nowy i nowoczesny, bardzo schludny. Dało się pograć jakieś 20-30 minut na targach i głównie to tutorial. Wszystko bardzo estetyczne, duży nacisk na fabułę. Podobno całą grę da się przejść i tylko już usprawniają i dodają jeszcze jakieś nowe rzeczy. W grze budujemy jednostki jak w rts które wydobywają i skanują zasoby do tego stawiamy budynki na pająku matce i zarządzamy ludźmi. Jest bardzo dużo mechanik i ikon więc widać, że gra będzie bardzo rozbudowana. Klimat super i potencjał. Twórcy pomocni jak się gdzieś zatnie i mówili że na PGA zbierają opinie i sugestie i będą jeszcze to usprawniać i demo będzie niedługo na Steam może nawet w tym roku ale nie traktowałbym tego jako czegoś pewnego. Moim zdaniem bezapelacyjnie najlepsza ich gra z najwiekszą szansą na sukces. Emerald miło mnie zaskoczył bardzo sympatyczna gierka i widać że ludziom też się podoba myślę, że to może być niezłe zaskoczenie. Jestem podbudowany tym co widziałem teraz jeszcze chodzę po halach bardzo fajne targi sporo ludzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE 1,53% 1,99 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.