Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,50 zł , zmiana od tamtej pory: -84,15%

Jestem analitykiem giełdowym

od ponad 15 lat i bardzo mnie zainteresowała ta spółka. Zrobiłem research, poczytałem raporty i powiem Wam, że jestem bardzo zaskoczony, że ta spółka tak nisko jest wyceniana.
Biorąc pod uwagę jaki mają cash, kapitał zapasowy, to zainteresowanie spółek przejęciem odwrotnym jest zapewne bardzo duże choć spółka również może iść w inny profil działalności, bo jest wyceniana bardzo nisko i stanowi łakomy kąsek dla wielu, tylko niewiele o niej słyszało, jeszcze...
Podsumowując - fundamentalnie jest super, cap < WK.

Technicznie widać, że ktoś zbiera akcje od pewnego czasu. Nie traktujmy wzrostu kursu akcji od 2zł, bo wtedy nie było żadnego obrotu, vol. zaczął się w okolicach 5zł.
MACD wygenerował sygnał kupna i w sumie większość średnich kroczących mówi KUPUJ.
FF jest bardzo niski, WZA pokazało kilka dni temu, że głównie nie pozbyli się nawet JEDNEJ akcji.
Poza tym przetasowania w RN wróżą naprawdę ciekawą przyszłość (polecam zapoznanie się z życiorysem).

Nie chcę wspominać tutaj, że akcje było kiedyś po 180zl, ale 30zl to są warte jak nic.

Pozdrawiam,
Analityk78

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COPERNIC -19,81% 1,03 2022-02-14 01:00:00