Jerek przez 3 lata czytałem twoje obraźliwe komentarze w których nazywałeś mnie tetrykiem, głąbem, leczem itd a wszystko to dla tego, że opisywana przeze mnie sytuacja różniła się od twoich "innowacyjnych, światłych i dyktowanych ogromnym doświadczeniem" analiz i prognoz. Jedyne co na ich poparcie miałeś to kolejne nie nadchodzące poniedziałki parę garści kłamstw o swoich rzekomych sukcesach i stanach posiadania później sam fakt istnienia na papierze tej firmy a wreszcie że jej ciągle nie wykluczyli.
Ponieważ merytorycznych odpowiedzi na moje pytania już mi nie udzielisz, zresztą po co skoro życie samo dowiedziało na wszystkie co do joty i wyszedłeś na skończonego matoła i leszcza oczekuję na przeprosiny.
Krytykę od mądrzejszych od ciebie znoszę z pokorą i do błędu parę razy musiałem się przyznać ale wręcz organicznie nie znoszę zadufanej w sobie głupoty, następnym razem jak zechcesz kogoś pouczać to to najpierw sam się czegoś naucz (zobaczysz ile to wysiłku to pewnie i leszczami nie będziesz tak hojnie dysponował) a teraz przepraszaj albo zmieniaj nick i IP