Zdecydowalem sie napisac pare slow bo nastapily pewne wydarzenia ktore zaczynaja na nowo
przekonywac mnie ku ropczyc .
Pierwsza byla mianowanie pana Lisa do wladz spolki , to nie kwestionowany fachowiec z agh
z bardzo bogatym dorobkiem , dla mnie jest to potwierdzenie ze ropczyce beda rozwijac sie z tym podstawowym kierunku w jakim zostaly powolane w PRL do produkcji materialow ogniotrwalych i skojarzonym z tym uslug ,w czym sa najlepsza w Polsce i znana za granica .
Problem mostostalu bedzie powoli stawal sie problemem mostostalu , i jesli jego nierentownosc bedzie kontynuowana spolka na pewno go sprzeda, mysle ze ten rok bedzie dla mostostalu kluczowy albo albo .
Wczesniej pisalem ze pozbylem sie czesci akcji , teraz widze ktos zrobil to samo ,podejrzewam ze tak jak moim przypadku byla to frustracja , z tym ze ja niedawno odkupilem to co sprzedalem i mysle ze ta osoba zrobi to samo .
Nie mniej jadnak o wiele ciekawsze bylo zlecenie z 8 kwietnia o kupnie 3tys za jednym razem . w tym okresie znane juz sa z grubsza wyniki finansowe spolki i wydaje mi sie ze zrobil to ktos ze zorientowanych .
Pozdrawiam Czytajacych
Emilio