Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,06 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Jeden komunikat

Wystarczy i wtedy gracze bez akcji przegrywają. Stąd frustracja tych którzy chcą kupić duzo po 6.

Czekamy na dobre wieści ja nie sądzę żeby Pan Prof.mial kiedykolwiek zamiar firmować jakiś przekręt brać w tym udział być w radzie nadzorczej.

To trudne czekac ale może warto.. Plan był prosty wydrukować sprzedać odkupić taniej. Tylko problem jest z tym ostatnim. A teraz nowe drukowanie raczej nie wchodzi w grę. Ja swoje mam i poczekam czego i wam życzę. Będą się tu działy różne jazdy ale ostatecznie albo spółka osiągnie sukces albo nie. Jak osiągnie będą akcje wyrywać za 50 groszy i za 80 również to kwestia tylko szczęścia cierpliwości wiedzy pomysłowości.

Niezależnie od tego kiedy im się uda taka wycena jest śmieszna wycena części naukowej za 6 mln to chyba żart. A do tego cześć szkoleniowa która jednak potrafi na siebie zarobić

Ja nie wiem jak będzie ale wydaje mi sje ze manipulacja musi być bo chodzi o to zeby odkupić akcje sprzedane na 2x wyższym poziomie

Może póki nie odbiorą kurs będą trzymać ja im współczuję bo chyba nie taki był plan miejmy nadzieję że ludzie nie są głupi ale cóż wszystko się mzoe zdarzyć

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP -0,71% 0,03 2026-02-04 12:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.