Powiedzcie mi, bo jestem tu od niedawna (na forum). Czy tu zawsze jest taki brak kultury w komentarzach? Czy zawsze sa zakladane tematy bez sensu gdzie mod potem 1h spedza na czyszczeniu? Nawet przyszlo mi do glowy aby zalozyc taki serwis ale "inny" dla ludzi normalnych. Co o tym myslicie? Te forum ale w innym swiezym wydaniu.
A co do JDM jesli chodzi o spolke to bylem sceptyczny, to przyczynilem sie do wzrostow, nie ukrywam. Ja sprzedalem na gorce i czesc sprzedalem na spadku. Teraz usrednilem na wzrostach chociaz bylem sceptyczny ale widze promyk nadzieji, kazdemu zyczac jak najlepiej. I zostawie, zobacze, moze z 0 wyjde na plus czego i spolce zycze.
Jedyne co mnie poraza to aktywnosc troli, naganiaczy i bulwersantow, czy tu zawsze wszedzie tak jest? Bo dla mnie to jest jeden wielki skietnik. Stad przyszedl mi do glowy taki spin ludzi z bankiera ale na osobnej stronie/serwisie, nie mam ograniczonych srodkow, nie ogranicza mnie tez technologia. Pytanie czy uzytkownicy beda chcieli normalnosci i rzetelnosci czy wolą pozostac w ramach jakie sa obecnie :)
Co do GIF, zycze wszystkim jak nalepiej. Z czystego serca pytam Was o zdanie. Czy rozmowy forumowe lub jakiekolwiek inne powinny odbywac sie w tak kurjozalny sposob? Po co ten spam, po co naganiacze, po co chamstwo. Ja jako swiezak wchodze i szukam tu wymiany zdan, na poziomie a bedac na wielu spolkach widze tylko ściek. Wiecej merytoryki!