Forum Giełda +Dodaj wątek

jakie to szczęście

Tak sobie myślę, że miałem niesamowite szczęście, że sprzedałem te niewielkie ilości akcji jakie miałem po 30 groszy przed zawieszeniem. Pomyśleć, że obejmowałem emisję po 3,40, zawracałem sobie głowę na urlopie, żeby załatwić finansowanie ( sprawa się działa w lipcu kilka lat temu). Straciłem tu relatywnie sporo pieniędzy i naprawdę nie wiem co się stało z firmą, która miała takie perspektywy ( chyba, że od początku był to przekręt w co mimo wszystko nie wierzę). Pamiętam, że były prowadzone porównania atona do ekoexportu na tym forum, do ekoexportu którego również nabyłem w dawnych czasach w ilości takiej samej jak atona. Myślę, że zbieg okoliczności i pewna doza szczęścia w tych akurat dwóch skrajnie różnych jak się okazało inwestycjach sprzed lat spowodowały, że nie odczułem utraty pieniędzy straconych na atonie, choć jest to dla mnie chyba największa jak dotąd życiowa inwestycyjna porażka. Procentowo, nigdy nie straciłem kwoty takiej jak tu. Myślę, że każdy kto zainwestował w tą spółkę przeżył niezwykłą lekcję inwestowania i nauczył pokory, a jednocześnie pokazał jak łatwo jest manipulować ludźmi, emocjami i jak łatwo stracić jest pieniądze. Pozdrawiam zwłaszcza akcjonariuszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.