Napisał do mnie   kolega  z foum Unimotu  na meila że  powinna byc  najpierw  glebsza korekta    miedzy falami zanim zacznasie wzrosty   bo pisałem przciez na  forum że    aby zaczeła sie kolejna fala   na oscylatorze AO musza byc oznaczone te fale   i aby zaczeła sie 4fala  oscylator musi zejśc  do zera    i wtedy dopiero zaczyna sie 5 i znowu oscylator  musi jejśc do zera aby zaczeła sie kolejna fala a tu oscylator nawet  nie drgnął      a  ja pisze na forum  że  kurs juz oznaczył  1fale w 3   uwaga dotyczy to  oczywiscie  tego wpisu 
  Re: Marvipol technicznie Autor: ~dovado [5.173.73.*] 2020-02-05
Dla mnie wyglada zachecająco Po zaznaczeniu przez kurs 1 fali w 3 ktora jest rowna 1 fali wyższej mamy plytka korekte 2 fala w 3 Traz juz mozemy zaznaczyć najbardziej lubiana przez inwestorów fale 3 w3 z zasiegiem 9 zł Tam zacznie se 4 fala do gry kółeczek , Wynika to z ciagu fibonacziego Cały swiat zbudowany jest wg tej teorii Lczby ciagu to 1,1,2,3,5,8
linkOdpowiem  tu forum   bo chyba  wiecej kolegów ma takie przeswiadczenie i i liczy  na te głebszą  korektę.
Otórz głebsze  korekty  juz były   Fali  najnizszego rzedu  nie widac  na  tygodniowym ktory słuzy do oznaczania fal wyższego rzedu
  Jak widzimy na wykresie  z niższym interwałem  (ponizej)  oscylator po 1w1  schodzi do zera  mamy 2w1   nastepnie najbardziej lubiana przez inwestorów  3 w 3  oscycylator AO  ma najwieksze wychylenie nastepnie    schodzi do zera  mamy  4w1    ponowne wychylenie oscylatora powyzej zera  mamy  5w1   oscylator schodzi  do zera mamy A wychyla sie ponownie   mamy B  ponownie schodzi ponizej zera mamy C  oscylator   ponownie sie wychyla  powyżej zera mamy  1w3   uwaga w 3 fali   oscylatory nie schodza do zera   rysuja koronę w całości  taka  jak   narysowałem    kurs powinien  w punkcie oznaczonym  3 na czerwono   dotrzec do 9    .Te oznaczone tu fale   sa  w fali trzeciej wyższego rzedu  bo pierwsza fala wyższego rzedu była na poczatku 2019 roku   Oscylator ao  W INTERWALE  TYGODNIOWYM Z KTOREGO WYKRESUKORZYSTAM ZMIENI KOLOR DOPIERO   JAK KURS DOJDZIE DO 5 FALI NA CZERWONO . (JESZCZE NIE ZAZNACZONA )
N
linkpodstawiamy  ten OSCYLATOR AO  DO kursu i dodajemy  oscylator trendu .  
link