Jak na razie to wychodzi ze powoli do was dociera że ja mogę mieć rację. To nie chodzi o to czy na najbliższej sesji przejmą wasze akcje czy kurs spadnie czy wzrośnie chodzi tylko i wyłącznie o to czy PT udało się z Granulatem lub czy podpiszą podpisali negocjują jakąś konkretną unowe która diametralnie zmeini wycenę.
Czeac z was jest skłonna założyć że spółka nie gra fair i każdy komunikat to kolejny dowód na niecne działania. Ja twierdzę że trzeba zastosować gruba kreskę i myśleć o przyszłości. Ze tu mogą być potężne wzrosty a wycena może być x 5 x 10 i to nie na chwilę a na stałe.
Wy żyjecie w czasach Divide 99 groszy emisji za 2 grosze upłynniania akcji i to rozpamiętujecie a ja patrzę na spółkę w perspektywie najbliższych lat. Wy nadal jesteście w czasach SARS CoV 2 a ja myślami jestem przy umowach na Granulat i działaniach z obszaru B&R. Wy będziecie kupować za 50 groszy ja będę sprzedawał wtedy część pakietu.
Wy krzyczelaicie ze spadnie na grosz że 5 groszy czeka i macha z daleka a do mnie machało 15 groszy.
Większość osób na forum wydaje się być nastawiona negatywnie to w mojej ocenie dowód na to że jesteście bez akcji rozegrali was jak dzieci a w najbliższych dniach szykuje się Ostateczna Rozrywka po której zostaniecie bez akcji.
Odezwę się jak będzie jakiś nowy komunikat na razie przynajmniej dla mnie sytuacja ejst jasna. Wy piszcie bzdury a tak naprawdę zastanówcie się kto pierwszy ten lepszy kto zdąży odkupić a kto będzie czekał na 5 groszy. Pociąg powoli się rozpędza dla wszystkich akcji nie starczy. 7 groszy za akcję niedoluszczone to tak jakby 12 cay 14 groszy za akcję dopuszczone do obrotu na spolce o tak dużej zmienność kursu. Pytanie na które ja nie znam odpowiedzi na co ta kasa z emisji. Ale nie martwcie się Czas Pokaże. Miłego dnia głową do góry. Na razie to ja mam rację ale uświadomicie sobie to boleśnie. Niedługo