simfabric - skarb wryty w dno doliny i pod butem piratów-mafi spółdzielczej
Przepraszam za simfabric ;
Ok. 0,5 roku doświadczeń, dowodów w postaci wielu bardzo dobrych raportów finansowych, które jednocześnie są jedynymi raportami/komunikatami/espi dotyczącymi simfabric.
Taka w/w okoliczność nie może być przypadkiem wobec dołowanego kursu simfabric. Ba, dołowanego mimo jego przeceny w ostatnich ok. 10 mc-ach z ok. 11zł na na ok. 4 zł.
PS.
Prywatnie mogę przeprosić Sz. inwestorów, Akcjonariuszy, że posiadam akcje simfabric. Otóż traciłem na GPW już 3 razy - nagle cały majątek, gdy w telefonicznych rozmowach z bliskimi opowiadałem, że w najbliższych 2 tygodniach chcę wyjść z GPW. Może ktoś miał podobnie ale ja jasno wiąże to z moim udzielaniem się w net-cie w/s obnażania tzw. totalnej opozycji (dzisiejszej) z pomocą wyłącznie autoryzowanych cytatów treści publicznych z linkami. Na pewnym forum, niedawno nawet mi grożono wprost.
Tylko ze świeżych przykładów; widząc potęgujący się tutaj na simfabric potencjał wartości kursu, postanowiłem nie odwlekać i ponad mc temu przejść z firmy med-techu na simfabric.
Na tamtej firmie też przepraszałem akcjonariuszy, bo kurs był tam zdołowany, dołowany kilka mc-y mimo bardzo dobrych perspektyw, dopóki nie wyszedłem z tamtych akcji. Tradycyjnie w ok. 1-2 dni od mojego wyjścia kurs tamtej spółki nagle (bez żadnego komunikatu nawet) zaczął rosnąć aż do ok. +50% w kilka dni. Wcale mnie to nie dziwiło, bo w/w straty 3 majątku miały miejsce w ponad 1 dekadzie.