Forum Giełda +Dodaj wątek
Kolejne moje wypociny: Jago Skazane na Sukces, Jago tańczy nago, Jago wzrosty nieuniknione itp.. to sąmoje krótkie wypowiedzi nt Jago. Może ktoś zadać pytanie, że jestem naciągaczem, otóż będę bronił uparcie poglądu, że Jago będzie na znacznie wyższych poziomach cenowych i jestem przekonany że niebawem ten przedział to 4,60 a 5,80 a koniec roku może przekroczć 12,60. Z jakiego powodu ? zadacie pytanie, odpowiem z powodów ekonomicznych i technicznych; cały rynek idzie ku górze wystarczy popatrzećco się dzieje na innych papierach co chwila zawieszenia. Jeśli będzie korekta to tylko po to by się nakupić i z zyskiem sprzedać. Jestem za stary by nie zauważyć, że dużej korekty jużnie będzie bo to już rynek ma przejawy końca kryzysu przynajmniej na giełdach tego padołu.
Pozdrawiam myśloących.
  • JAGO Autor: ~as
  • Re: JAGO Autor: ~ak47
  • Re: JAGO Autor: ~as

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00