Wszystko się zgadza ,ale kto ma wygenerować wzrosty ??? ostatnio sporo dobrałem bo cena promocyjna do wyników !!! Jak brałem to i obroty były a teraz co się dzieje ?. 1 tr. 50 szt. NIC kompletnie się nie dzieje. Bez popytu zero wzrostu bez znaczenia wyniki ,technika itd. tu nic nie działa od wielu lat. A ten kurs to SKANDAL i istny cyrk. JWC to jedna z wielu moich spółek jednak mam sporo tego Badziewiaka. Cena 5 jest dla mnie jak najbardziej odpowiednia- ba! nawet 4 wystarczy. Nie oddałem po 5,20 i to był m.błąd. W najczarnirjszych snach nie przewidziałem tego SYFU jaki teraz mamy. Mimo to nie oddam poniżej 5,20 chyba ,że złodzieiskooo mnie zmusi wykupem- przymusowym ,który może zrobić kiedy tylko zechce. F.F. wynosi niecałe 2,50 % i jest za duże na dywidendę. joSSek całą kasę chce dla siebie i to z czasem zrobi jak zostaną śladowe ilości na GPW. Różne sztuczki widziałem ,ale ta K.... jest mistrzem w krętactwie i okradaniu akcjonariuszy. Brak słów ,gdzie KNF ,URZĄD SKARBOWY ??? za zaniżanie podatków przez fikcyjne sprzedaże np. działka za część wartości w celu obniżenia kursu akcji. CYRK / CYRK.