Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: -19,23%

$$ inwestycja w przyszłość $$

W kilku słowach powiem Wam dlaczego mnie wkurzają wpisy spekulantów. Ta spółka może dać dużo zarobić ma olbrzymi potencjal intelektualny kilku młodych ludzi którzy mają spora szanse na potężny sukces. Są autorami bardzo dobrych prac naukowych patentów. Profesor dostał wiele nagród dokładnie przestudiowałem jego doege życiowa i publikacje. Poza tym jest porządnym człowiekiem ja zainwestowałem w firmę która on wspoltworzy. W sprzyjających okolicznościach taka forma może być spokojnie wyceniona na kilkaset milionów złotych i te 3 mln akcji które ma Profesor może być warte kilka milionów złotych w co wierzę. To co ja mogę zrobić jako człowiek który nie zna się na chemii ale na ogóle wyczucie to zainwestować w ten projekt póki mnie stać na kilka mln akcji bo za jakiś czas będę mógł o takim pakiecie tylko pomarzyć a teraz jest w moim zasięgu.

I to tyle jeśli chodzi o mój wiarę w spółkę. Nie spekuluje może to błąd jest tanio kupuje jak spółka będzie przewartościowana to sprzedam ale podejrzewam że to będzie za wiele wiele miesięcy może lat.

Życzę Wam mądrych wyborów rozsądku nie ulegania emocjom. Życzę mądrości żebyście się zorientowali o co tutaj chodzi zanim opublikują komunikaty po których o dużych pakietach będziecie mogli tylko pomarzyć. Wspomnicie moje slowa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 3,72% 0,04 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.