ING STRATEGIA LWA
Witam Czuje się oszukany przez ING, założyłem fundusz zmyślą o starości, po 4 latach zamiast mieć więcej mam coraz mniej wręcz mniej o polowe co wpłaciłem. Dzwoniąc do pani która mnie na to Gówno namówiła tłumaczyła się kryzysem, czytając o ludziach co płacili 15 lat i nie-mają ani polowy to współczuje. rezygnuje i to odrazu. Powiem tyle kup-ująć mieszkanie na kredyt i wynajmując je to nie-dość ze inflacja nie zeżre moich pieniędzy to będę miał bezpieczne zabezpieczenia na starość. bo sprzedając je za 30lat będzie na-pewno to kwota która mi wystarczy na skromne życie. czuje się Okradziony w biały dzień ale cóż w naszym kraju to standard. tworzy się dziwne twory gdzie naciąga sie ludzi a później niema bata żeby dojść sprawiedliwości przed jakim kol wiek sądem.
Powinniśmy wszyscy którzy czują się oszukani złożyć pozew zbiorowy, choćby po to żeby pokazać ludziom Jak w Polsce nabija sie ludzi w butelkę i jak można oszczędzać na starość. ŚMIEJE :) sie i jestem pełen złość ze dałem sie świadomie naciągnąć. jeśli mi ktoś napisze ze wiedziałem co podpisywałem to odpisze TAK WIEDZIAŁEM ale miałem nadzieje ze będzie to zabezpieczeniem na starość i nie bylem świadomy ze z każdym rokiem będę miał coraz to mniej.