To co udało mi sie wyłapać w ostatnim czasie i przeczytać w oficjalnych info, zapraszam do wpisywania kolejnych informacji które według was dają możliwości do zarobku i rozwoju firmy
- rozszerzenie sprzedaży Rush i Norush do sklepów Carrefour i Polomarket (piłem ostatnio rush grejfrutowy po bieganiu i nie piłem lepszego isotonica- moja opinia smakowa, byłem mile zaskoczony) ponoć nowy smak z logiem mafii ma najlepszy odbiór smakowy ale ja nie trafiłem na niego
- rozszerzenie sprzedaży Rush i Norush do sklepów Dino oraz dodatkow dla dzieci wprowadzona wklejanko rysowanka cloudy and stormy
- kolejny update gry cloudy and stormy oraz premiera światowa
- prace trwają nad 2 smakami lodów ( w ciagu 2-3 tyg ma byc jeden z nich dostepny w sklepach)
- produkcja filmu 14.5 mln netto, najpierw kino , następnie streaming (zapowiedź dużych gwiazd aktorskich w filmie ekipy) ja obstawiam ( Adam Zdrójkowski i być może Karolak)
- rozmowy z inwestorami i sponsorami odnośnie filmu( wydawnictwo NieZwykłe jako jeden z inwestorów jeśli dobrze zrozumiałem)
FESTIWAL koszt 2mln zł bez wypłat dla influ
(firma sokołów była jako pierwszy raz na takim wydarzeniu z ekipą- nie wiem czy to współpraca na dłużej czy nie?)
- sprzedaż ok 37 tys biletów na festiwal (17.5) i koncerty poprzedzające - bilet na festiwal jak dobrze pamiętam od 160 zł
- Zapowiedz festiwalu na kolejny rok z rozszerzeniem na influ spoza ekipy i genzie
- Zapowiedz płyty z piosenkami genzie
- sprzedaż merchu na koncertach na kwotę ok 1,94 mln zł (ok 40 tyś produktów)
to są moje prywatne przemyślenia i resarch oraz żadna namowa do kupna akcji, malkontentom podziękujemy, krytyka w stylu "film sie nie zwróci bo nie" możecie sobie wsadzić