Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,52 zł , zmiana od tamtej pory: -57,10%

INFO rózne w miarę świeże zebrane w jednym miejscu

To co udało mi sie wyłapać w ostatnim czasie i przeczytać w oficjalnych info, zapraszam do wpisywania kolejnych informacji które według was dają możliwości do zarobku i rozwoju firmy

- rozszerzenie sprzedaży Rush i Norush do sklepów Carrefour i Polomarket (piłem ostatnio rush grejfrutowy po bieganiu i nie piłem lepszego isotonica- moja opinia smakowa, byłem mile zaskoczony) ponoć nowy smak z logiem mafii ma najlepszy odbiór smakowy ale ja nie trafiłem na niego

- rozszerzenie sprzedaży Rush i Norush do sklepów Dino oraz dodatkow dla dzieci wprowadzona wklejanko rysowanka cloudy and stormy
- kolejny update gry cloudy and stormy oraz premiera światowa

- prace trwają nad 2 smakami lodów ( w ciagu 2-3 tyg ma byc jeden z nich dostepny w sklepach)

- produkcja filmu 14.5 mln netto, najpierw kino , następnie streaming (zapowiedź dużych gwiazd aktorskich w filmie ekipy) ja obstawiam ( Adam Zdrójkowski i być może Karolak)

- rozmowy z inwestorami i sponsorami odnośnie filmu( wydawnictwo NieZwykłe jako jeden z inwestorów jeśli dobrze zrozumiałem)

FESTIWAL koszt 2mln zł bez wypłat dla influ
(firma sokołów była jako pierwszy raz na takim wydarzeniu z ekipą- nie wiem czy to współpraca na dłużej czy nie?)

- sprzedaż ok 37 tys biletów na festiwal (17.5) i koncerty poprzedzające - bilet na festiwal jak dobrze pamiętam od 160 zł

- Zapowiedz festiwalu na kolejny rok z rozszerzeniem na influ spoza ekipy i genzie

- Zapowiedz płyty z piosenkami genzie

- sprzedaż merchu na koncertach na kwotę ok 1,94 mln zł (ok 40 tyś produktów)

to są moje prywatne przemyślenia i resarch oraz żadna namowa do kupna akcji, malkontentom podziękujemy, krytyka w stylu "film sie nie zwróci bo nie" możecie sobie wsadzić

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA 0,67% 1,51 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.