Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  9,00 zł , zmiana od tamtej pory: -17,11%

INFO - ROAD

obiecane info jest takie że zakończyłem zbieranie pakietu ROAD, zacząłem w styczniu i trzeba było dużej cierpliwości żeby na takiej płynności zebrać pakiet warty uwagi, większość poniżej 5 zł wpadło ale to mniej istotne
Wierzę w udaną premierę, w podejście i prace jaką przy RT 2 wykonuje Pan Michał, ma świadomość co trzeba zrobić jednak to nadal wczesny etap, kluczowe przed nami, playtesty, demo, marketing a i tak najważniejsze oceny gry na premierze
Mam nadzieję że po playtestach / demo rynek dostrzeże ROAD i przed premierą będziemy na poziomie +8zł a ok 10 zł
Dlaczego zbierałem Road zamiast MG ? Gdybym nie miał już pakietu akcji MG to zbierałbym MG, plan jakiś jest ale co wyjdzie w praniu to się okaże, obserwujemy RT 2 - pisać można teraz dużo a kluczowa i tak będzie jakość gry

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOVIEGAMES -0,13% 7,46 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.