Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,58 zł , zmiana od tamtej pory: -11,30%

Info dla RRR czy kim on tam jest z nadania TW ERNEST

Nie wiem po co ten RRR pisze na forum spółki INVENTION o jakimś banksterze Leszku Czarneckim na usługach UBckiej agentury. Za komuny zarejestrowany jako donosiciel TW ERNEST i to, że zdrajcy i donosiciele zostali pokazani Polakom to zasługa Macierewicza i Kaczyńskich i za to tak nienawidzą PiSu ta UB-cka i SB-cka bandyterka. Za to chcą teraz zlikwidować IPN.

A co do Idea Banku oszuście Idea Bank nie miał pozwolenia na sprzedaż obligacji Getback i dodatkowo jako jedyny prowadził agresywna politykę sprzedaży okradając ludzi z oszczędności życia, doradcy podrabiali za klientów podpisy a często nawet bez ich zgody likwidowali im lokaty zamieniając na „bezpieczne lokaty” w postaci obligacji Getback. Zresztą banki TW ERNESTA były znane z takich agresywnych i czesto oszukańczych praktyk (Open Finanse, Getin Noble wciskania ile sie tylko dało kredytów we frankach czy HOME BROKER sprzedaż lewych apartamentów)) Pisząc, że to był jedyny błąd i zwalając winę na KNF udowadniasz żeś bedil :))))) To był NAJWAŻNIEJSZY błąd i za sprzedaż odpowiada Czarnecki który wszystko akceptował co pokazały zeznania podczas przesłuchać. A to, że u nas rządzi kasta sędziowska z życiorysami postkomunistycznymi resortowych dzieci to tylko dowód na to, że tak zajadle i kłamliwie walczono z PiS czego dowodem jest chociaż obecnie reakcja a w zasadzie brak reakcji skorumpiwanych urzędasów europejskich. Teraz łamanie prawa i konstytucji dla europejskich polityków jest okej :)))) I to tylko dowód na podwójne standardy i na to, że to nadaje się do zaorania.Mi to wisi, ani lepiej ani gorzej mi nie będzie, mam w d Tuska i Kaczyńskiego ale pokazuje jakie panuje zakłamanie polityków.

A pidsumowując jeśli ty tłumaczysz Czarneckiego, że z IdeaBank było ok, przypadek haha to wytłumacz te lewe apartamenty i upadłość Home Broker, oszustów i złodziei z Open Finance? Zagrywek z Getin Noble i przeciąganie do śmierci klientów spraw sądowych co słychać na nagraniach w ustach Czarneckiego. Chcesz link do nagrań?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GETIN 0,19% 0,52 2025-10-03 17:00:00