Forum Giełda +Dodaj wątek

INFO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.bankier.pl/wiadomosc/VINDEXUS-S-A-Zawarcie-przez-Emitenta-umowy-o-zarzadzanie-wierzytelnosciami-2795117.html

Temat
Zawarcie przez Emitenta umowy o zarządzanie wierzytelnościami.
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne
Treść raportu:
Zarząd Giełdy Praw Majątkowych "Vindexus" S.A. informuje, że w dniu 2 kwietnia 2013 roku Emitent zawarł umowę, z Mebis Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych S.A. z siedzibą w Warszawie (Towarzystwo), o zarządzanie sekurytyzowanymi wierzytelnościami Funduszu Future Niestandaryzowanego Sekurytyzacyjnego Funduszu Inwestycyjnego Zamkniętego (Fundusz).
Na mocy postanowień umowy Towarzystwo zleca, a Zarządzający przyjmuje zlecenie zarządzania sekurytyzowanymi wierzytelnościami Funduszu. Umowa została zawarta na czas nieokreślony.
Emitent jest właścicielem 100 % certyfikatów inwestycyjnych Funduszu.

Wiecie co to znaczy???

ja tam nie mam zielonego pojecia ale z uwagi na to że rzadko na Vinku pojawiają się jakieś infa to pozwoliłem sobie zrobić ten wontek ;P

pozdro

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VINDEXUS 4,20% 12,40 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.