Forum Giełda +Dodaj wątek
witam
Dzwoniłlem do firmy Remedis do wiedzieć się co z tym inwestorem i inwestorem został obecny akcjonariusz KLN, jest to inwestor długo falowy i myślę, ze nie ma sie co bać o sprzedaż akcji seri B, patrząc ogólnie nic się nie zmieni w spolce w sposob istotny, ważną informacja było podanie, ze prowadza rozmowy z zainteresowanymi bankami, które chce finansować ich biznes, nie mogłem otrzymać informacji kiedy to nastąpi bo od informowania są raporty, ale rozmowy są intensywne. Tyle sie dowiedziałem, trzeba wyczekać na tą umowę, wtedy wystrzelimy. Obecnie wciaz jest kiepsko z kursem, zreszta tak jak na kazdych spolkach, jedna wielka hu**** na giełdzie, ale mysle ze w krodkim terminie bedzie mozna cos wyciagnac na remedisie, pozdro twradzieli

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.