www.solarisgate.pl - cudowny wytwór Tymochowicza i spółki NIE DZIAŁA
a oczywiście spółka ma gdzieś informowanie fraje.., pardon, "inwestorów", co się stało!
Pewnie uznali, że ta informacja nie ma wpływu na kurs :D
No to w EBI milczą jak grób.
Mają takiego zacnego autoryzowanego doradcę, EKSPERTA :D, pewnie im doradził, zeby cicho-sza, bo fraje..., pardon, "inwestorzy" i tak mają gdieś, czy w Infinity coś działa, czy nie, przecież kupują zauroczeni gestami, które (ka)leczą...
No bo w sumie, jak się wali codziennie pod widły, to co to ma za znaczenie, czy solarisgate działa czy nie :D - w sumie to jest nieważne :D i tak po ryju i tak :D
Jestem przekonany, że to skutek niezapłaconych rachunków. W przeciwieństwie do biednych studentów informatyki, którym Tymoch nie zapłacił za wykonaną pracę na umowy o dzieło, właściciel serwera ma cudowny pstryczek-elektryczek i jak mu nie zapłacili, to nie słuchał bajek - tylko pstryk! -wyłączył
Tak to jest sobie na NewConnect spółka, założona przez hochsztaplera, wspieranego przez złodzieja, który już raz okradł ludzi na NewConnect, której produkt nie działa (ciekawe, czy będą zwracać kasę? - buhaha! :D z czego? przecież Pereta nie zapłaci z własnej, uzyskanej ze sprzedaży fraje.., pardon, "inwestorom" akcji z przebitką 15-26 X) a której kapitalizacja wynosi (na dolnych widłach w poniedziałek 59 "groni" jak to mówią fraje.., pardon, "inwestorzy") ponad 7 baniek :D
napiszcie, że nie mam prawa tu pisać, bo nie mam infinity, proszę :D