1. Podbitka z info o dofinansowaniu projektu Alfa rzeczywiście służyła temu żeby miso i chomik mogli się o połowę skrócić, ale ...
2. To nic złego w wizji rozwoju Indaty bo za m-c lub dwa m-ce dowiemy się o podwyższeniu kapitału akcyjnego w drodze emisji prywatnej, które to, ja się domyślam, obejmie misio i chomik. Sprawdziłem prawo tego nie zabrania, a że akcje jakoś się tak same przeceniły od wakacji do końca grudnia 2017 to jest okazja żeby to zrobić, a przecież NWZA na pewno uchwali to co czapelka chce.
3. Moją tezę potwierdza wczorajsze zachowanie Indaty, kiedy to papier chciał frunąć może i na 2,5 ale pojawiły się blokady od 2,17 (duże pakiety po 30tys akcji) żeby wyhamować kurs, bo nagle rynek odkrył że jest świetny papier na wycenę 6 a może i 8zł.
Życzę spokoju i umiaru, a ja każdą cenę poniżej 2zł dalej będę zamieniał w akcje Indaty, tak jak to zrobiłem przez ostanie 4 sesje, choć efekty trochę mnie zdziwił (że to tak szybko poszło) alei potwierdził moją wizję. Pozdrawiam myślących oprócz chodzika, który jest nawiedzony zbyt bardzo jak na forum (ale i jego PBG będzie kiedyś chodziło po 0,50 z tym 1,5 to przesadził, chyba że scalą go).