Forum Giełda +Dodaj wątek

IMMO i ORCO-zbyt duzo emocji potluczonego Krosna rosnacego do 3 zl

niech spolki rosna, cieszy mnie jak rosnie tez Krosno! bo ktos splacil ich dlugi tzn zespol zgrupowany wokol tego forum Bankiera splacil dlugi i spolka sie rozwija, mamy tu komu dziekowac bo nawet nick mowi iz ma kontakty z bankami.

A odnosnie Immo i Orco, ktore niektorzy uwazaja "za wypalone" ; ja uwazam, ze to nie jest sluszna opinia; To dopiero poczatek odzyskiwania zasluzonej pozycji Immo i Orco na rynku Europejskim i wzrost tych dwu spolek do konca roku bedzie co najmniej trzykrotny i tyle i az tyle mojej oceby sytuacji Immo i Orco.

Moze dajmy sobie spokoj juz z komentowaniem tych spolek bo konsensusu - jak widze i czytam-nie bedzie.

Zasobnosc portfela na koniec roku powie o naszej kondycji finansowej i oceni nasze zajmowane obecnie pozycje.

Jak ktos umie niech gra DT i niech skorzysta z tych skrajnie roznych spolek-czego zycze jak najwiekszej liczbie inwestorow.

STOP mecenas STOP

Dziekuje Baskervillu za liczne opinie, za wklad pracy w ocene spolek, za rzeczowe uwagi.

Bankierze-tobie tez zycze rzeczowosci i satysfakcji z pisania zgodnie z tym jaka wiedze posiadasz i co chcesz innym przekazac-wiem ze glownie masz na celu tak jak spolka-ZYSK ZYSK ZYSK i z tej perspektywy patrze czasami na to co napisales wiedzac ze i tak zrobisz ODWROTNIE - bo nie jestes glupi.

STOP mecenas STOP

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.