niech spolki rosna, cieszy mnie jak rosnie tez Krosno! bo ktos splacil ich dlugi tzn zespol zgrupowany wokol tego forum Bankiera splacil dlugi i spolka sie rozwija, mamy tu komu dziekowac bo nawet nick mowi iz ma kontakty z bankami.
A odnosnie Immo i Orco, ktore niektorzy uwazaja "za wypalone" ; ja uwazam, ze to nie jest sluszna opinia; To dopiero poczatek odzyskiwania zasluzonej pozycji Immo i Orco na rynku Europejskim i wzrost tych dwu spolek do konca roku bedzie co najmniej trzykrotny i tyle i az tyle mojej oceby sytuacji Immo i Orco.
Moze dajmy sobie spokoj juz z komentowaniem tych spolek bo konsensusu - jak widze i czytam-nie bedzie.
Zasobnosc portfela na koniec roku powie o naszej kondycji finansowej i oceni nasze zajmowane obecnie pozycje.
Jak ktos umie niech gra DT i niech skorzysta z tych skrajnie roznych spolek-czego zycze jak najwiekszej liczbie inwestorow.
STOP mecenas STOP
Dziekuje Baskervillu za liczne opinie, za wklad pracy w ocene spolek, za rzeczowe uwagi.
Bankierze-tobie tez zycze rzeczowosci i satysfakcji z pisania zgodnie z tym jaka wiedze posiadasz i co chcesz innym przekazac-wiem ze glownie masz na celu tak jak spolka-ZYSK ZYSK ZYSK i z tej perspektywy patrze czasami na to co napisales wiedzac ze i tak zrobisz ODWROTNIE - bo nie jestes glupi.
STOP mecenas STOP