Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,31 zł , zmiana od tamtej pory: -87,90%

Ikony/banery Steam

Odcinając się już od tego czy sprzedaż jest dobra czy zła, chciałbym was spytać o opinie na temat ikonek/miniaturek/grafik na steam, bo moim skromnym zdaniem są one po prostu paskudne i chciałbym wiedzieć czy macie podobne odczucia. Nie to, że troluje, bo zależy mi na dobrej sprzedaży i pewnie stąd moja frustracja, ale jakbym dopadł czlowieka odpowiedzialnego za te "dzieła" to bym mu oczy wydłubał, aby nie mógł więcej raczyć nas swoim bezguściem. Przecież ta nowa miniaturka przy Bundle Halloween to jakaś porażka. Tak mi się te miniaturki nie podobają, że zaczynam myśleć, że swoją brzydotą zaniżają sprzedaż. Gracz który zna tę grę nie będzie zważał na wygląd ikonki, ale osoba która nie zna gry, a szuka dla siebie przykładowo jakiegoś horroru na bank nie kliknie w tę ikonę tylko jakąś inną ładniejszą. Żeby nie było, że tylko narzekam to powiem, że na GOGu miniturki są śliczne, zarówno przy Succubusie jak i Agony. Dlaczego nie mogą być takie same na Steam? Na GOGu sprzedaż jest ok, może to jest jednym z powodów? Przecież nieświadomy klient w sklepie, który nie do końca wie czego chcę też ocenia produkt po etykiecie i myślę, że z niedzielnymi graczami jest tak samo. Co o tym myślicie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MADMIND 0,25% 0,40 2026-02-20 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.