Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,15 zł , zmiana od tamtej pory: -61,74%

i znowu bredzicie o pożyczkach?

Tak dla nowych tutaj - kilka oczywistych przypomnień

Na liście pożyczonych akcji, WPROWADZONYCH DO OBIEGU nie ma OZE STOLICA /a jest to oblig - przestrzegany/
Aż strach byłoby gdybyście mieli dostęp do pożyczek u mnie w rodzinie.

I tu macie podobną rodzinną pożyczkę. Co wiemy?
Warunki są dziwne, bo tak wygląda pożyczka w rodzinie.
Ja wiem, że pewnie doświadczeń nie macie, ale z doświadczeń rodzinnych pamiętam komiczność takich rozliczeń.

Czy akcje weszły do obiegu - NIE - takie akcje zgłasza sie KNF /a tu kary były liczone w milionach/
Czy akcje faktycznie zmieniły posiadacza - NIE WIECIE - bo nie znacie CELU pożyczki

Z doświadczeń rodzinnych nie pamiętam pożyczki spłaconej "o czasie".
więc wasze podniety są komiczne.
Przy takiej cenie pożyczki, zmiana terminu i warunków to czysta formalność.
A znając rodzinę Z. ani ja, ani wy - nie wiecie o co chodzi............

To jak pytanie o mur, o którym jakiś piśnięty mówi, że udaremniono wszystkie próby przedostania sie przez mur, a Niemcy łapią ok 100 tajemniczych przypadków dziennie - to pewnie bilokacja ....... A wystarczy podjechać pod to cudo, bu zobaczyć, że to fejk

Chcecie sprawdzić czy OZE Stolica ma akcje przez kogoś i komuś pożyczone i wrzucone na giełdę? Macie na stronie KNF listę WSZYSTKICH aktualnych pożyczek.
1. jest ich kilka
2. są na kilka dni
3. przez ostatnie lata to incydenty.

Oczywiście prawda może być taka, że towarzystwo łamie prawo i wprowadza do obiegu nielegalnie pożyczone akcje........
Tylko pytanie czy ludzie, którzy dostali sporo kar, pójdą na taki numer?
Ktoś by z was pozyczył nielegalnie milion złotych licząc sie z karą dwa miliony?

więc ostrożnie z czytanie wątków o pożyczkach:
pytanie podstawowe:
skąd wiadomo, że akcje trafiły do obiegu - i kiedy to byłó......

nikt wam nie odpowie na żadne z tych pytań, bo nikt tego nie wie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL -4,35% 0,44 2025-11-14 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.