....nadal bedziemy w czarnej d*pie :(( nasze przewidywania odnosnie zmiany wsrod wlasnej kliki staly sie faktem:(
Nowy prezes rowniez ma gdzies akcjonariuszy i nie raczyl poinformowac o powodach odwolania krola jak i przyszlosci spolki:(
Panie i Panowie tu nie ma wizji na poprawe, warunkiem scalenie nie jest zmiana kursu z groszy na grosze a u nas przy tym kursie przy scaleniu 1:20 to bedziemy mieli 60 groszy czyli knf nie powinno nawet pozwolic na to znajac przeszlosc spolki i caly ten mechanizm polegaacy na wyrzucanie darmowych akcji w rynek.
po to byl stworzony m.in. knf aby blokowal takie sytuacje gdzie scalenie ulatwi tylko wyrzucanie kolejnych bezwartosciowych akcji w rynek w rece inwestorow ktorzy beda okradani co bedzie sie odbijac na calej gieldzie gdzie te pieniadze moglyby byc inwestowane i wykorzystane w "zdrowych" spolkach :(
czy o to walczyli nasie rodzice, dziadkowie abymy byli okradani przez waskie grono oszustow gdzie jeden drugiego kryje? Czy ci byli czy majace powiazania z SB, komunistami itp kto sie zaglebial w temat wie o czym mowie moga teraz pod parasolem wladzy okradac zwyklych obywateli??
Mimo ze jestem patriotą to juz mam dosyc naszego kraju i tego chorego systemu ktory chroni PRZESTEPCOW!!!
Mam wielki szacunek dla naszych przodkow ktorzy walczyli o to bysmy mogli zyc w wolnym kraju i krew mnie zalewa jak widze jak teraz nasza wolna ojczyzne wykorzystuja do woich celow ludzie odpowiedzialni za nasz kraj:(
Mimo wszystko milego weekendu kolezanki i koledzy.
pozdrawiam !