Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,17 zł , zmiana od tamtej pory: 49,11%

I JAKI MAMY PROBLEM Z KACZYŃSKIMI I MORAWIECKIMI I TUSKOWYMI POLITYKAMI

I JAKI MAMY PROBLEM Z GENIUSZAMI Z RP? POLITYKAMI RÓŻNEJ MASCI ŻE POLSKA TRACI? A CZEGO PREZES OBAJTEK DOKONAŁ? BAWI SIĘ JAK DZIECKO W MONOPOL, A PIENIĄDZE Z POLSKI, PIENIĄDZE POLAKÓW WYCIEKAJA Z POLSKI. A TAKIE GENIUSZE MIAŁY BYĆ TE OD SOLIDARNOŚCI. A DZIŚ ANALITYK MOŻE DOSTAĆ PRACĘ TYLKO NA POCZCIE I TO PO ZNAJOMOSCI Z DAWNYM KOLEGĄ OBECNIE Z PIS.
W 1990 ROKU, W PZL WYKONANŁ ZESPÓŁ KTÓREGO BYŁEM KIEROWNIKIEM, SYSTEM PODZIEMNEGO GAZOWANIA WĘGLA, PRZY POMOCY TECHNOLOGII NEUTRONOWEJ. NACISKAŁ NA TO JARUZELSKI, TO WYKONAŁEM TO POLECENIE. A DZIŚ GDYBY TE NIEMOTY MIERNOTY PRZEJMUJĄCE RZĄDY W NOWEJ RP, NIE SPIEPRZYŁY WSZYSTKIEGO, TO KILKADZIESIĄT MILIONÓW DOLARÓW W TAMTYM CZASIE NIE POSZŁY BY DO ŚMIETNIKA. A SYSTEM GAZOWANIA WĘGLA DZIAŁAŁ BY OD 30 LAT. SZKODA MI TYCH MOICH MŁODYCH LAT STRACONYCH PRZY TEJ TECHNOLOGII. TAKIEGO WSPARCIA TECHNOLOGII ENERGETYCZNEJ NIGDY JUZ POTEM NIE WIDZIAŁEM, A WIDZIAŁEM WIELE, JAKO KIEROWNIK WYSOKO TECHNOLOGICZNEGO WYDZIAŁU POLSKICH ZAKŁADÓW LOTNICZYCH, ANALITYCZNY GŁÓWNY SILNIKI 3. WIDZIAŁEM JAK DYREKTOR BOBEK CO DZIEŃ DOPYTYWAŁ O WYNIKI, I CZY KASY NIE BRAKUJE, BO TO PILNE. I TAK POWINNO WYGLĄDAĆ UNIEZALEŻNIANIE SIĘ OD ROSYJSKIEGO GAZU W PRL I RP, A NIE TAKIE SZPAGATY FINANSOWE Z RURAMI I PŁACENIEM NAWET NORWEGII ZA GAZ. GAZ MIAŁ BYĆ POLSKI I KASA ZOSTAWAĆ W POLSCE
  • I JAKI MAMY PROBLEM Z KACZYŃSKIMI I MORAWIECKIMI I TUSKOWYMI POLITYKAMI Autor: ~MAZUR

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA 2,00% 9,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.