Ja podliczyłem . kartka przerysowana na połowę z góry do dołu , jak rysa na konstrukcji ALTERCO . Z prawej wszystko co na plus z lewej co na minus dla spółki , również w liczbach dostępnych dla drobnych inwestorów w materiałach źródłowych spółki i innych dostępnych . Muszę przyznać że trochę się tego nazbierało a jeszcze więcej jest twardych niewiadomych na chwilę obecną . Biorąc pod uwagę zasadę domniemania niewinności w stosunku do pewnych posunięć zarządzających bilans mimo wszystko wyszedł źle . a dlaczego ------ bo diametralnie zmieniło się nastawienie rynków do segmentu w którym działa ALTERCO . A wszyscy dobrze wiemy że leżącego łatwo dobić //// obligatariusze //// przejąć majątek spółki za grosze sprzedać po czasie i w sumie osiągnąć duży zysk . Jednak czasami dzieje się inaczej , KTOŚ PODA RĘKĘ LEŻĄCEMU i pomoże mu się dzwignąć . nie jest ważne czy z serca czy dla osiągnięcia korzyści .WAŻNE ŻE LEŻĄCY WSTAJE A NAUCZONY DOŚWIADCZENIEM NIE DA SIĘ DRUGI RAZ POWALIĆ .a często bywa że osiąga duże sukcesy . Biorąc pod uwagę pierwsze sygnały końca zapaści w nieruchomościach i to że jest duże prawdopodobieństwo uzyskania upadłości układowej zainwestowałem w spółkę . Nie określam poziomów , targetów , zakresów czasowych , Po prostu czekam obserwujac rozwój wydzrzeń bo są duże szanse osiągniecia ładnej stopy zwrotu z inwestycji . ------------------------------------------------------------------Każdy jest kowalem swego losu i proszę nie traktować mojjej wypowiedzi jako zachęty do kupna .