Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,30 zł , zmiana od tamtej pory: -33,85%

I co dalej?

Troszkę mnie tu nie było a spółka działa pomimo wszelkich katastroficznych zapowiedzi. I chyba nawet ma się nieźle (w sensie funkcjonowania a nie skali działalności... ;-) Główny akcjonariusz jak akcje miał tak ma - ten sam pakiet...!!!
Co to może oznaczać? Macie jakieś pomysły?
Oczywiście może to nic nie znaczyć... Po prostu nie ma pojęcia co dalej zrobić. Ale to mnie nie interesuje.
Zakładam, że jednak jakiś pomysł jest. Ale najwyraźniej nigdzie mu się nie spieszy. Hmm.
Dla mnie działanie tej spółki w branży HR przy tej skali i ponoszenie kosztów giełdowych nie ma sensu,
Więc logicznym wydaje się zmiana branży i inwestor.
Co byście obstawiali z niżej wymienionych? Ale poważnie, co wydawałoby się najbardziej racjonalne???
- IT (cyber lub AI itp...)
- spożywka
- space industry and services
- farmacja
-branża medyczna
- usługi dla osób starszych
inne???
Pobawmy się wyobraźnią. Ale proszę albo o dobry humor albo o odrobinę klasy. Bez chamstwa please.
Niech to będzie taka mała rozrywka dla intelektu i wyobraźni ;-)
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRUPAHRC -6,98% 0,80 2026-01-07 14:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.