Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,46 zł , zmiana od tamtej pory: -82,17%
Zawsze mnie zastanawia, czemu ludzie nie chcą tanio kupować, a potem jak jest dużo drożej to się pozabijać chcą. Przeceny po takim debiucie należało się spodziewać, ale żeby 20% wyceny to chyba nie było uzasadnione. Dlatego mam nadzieję że dziś spory kawałek odrobimy. Bo przecież tutaj jest Zodiak, Bimbrownicy, Heliborne na konsole i kilka innych. Przy tej kapitalizacji nie musi wszystko się udać, wystarczy żeby jedna gra zaskoczyła, a reszta jak to mówią, ziarenko do ziarenka. Skyhil dało ciała na PC, ale na konsolach wcale tak nie musi być. Na koniec czerwca jest jeszcze letnia wyprzedaż na Steam, tak więc o wynik finansowy za drugi kwartał bym się zbytnio nie martwił. Crossroads 25 tys obserwujących, Heliborne 30,700 HWT 5 tys, Skyhill 4,4 tys, We. The Rewolution 15,700. reszta mniejszych gier i konsole. Jest już trochę tego. Wiem że obserwujący to nie lista życzeń, ale do niej dostępu nie mam, więc musi wystarczyć to co jest.
  • Hmm Autor: ~W3
  • Re: Hmm Autor: ~W3
  • Re: Hmm Autor: ~Felix

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KLABATER -0,75% 1,33 2025-10-16 17:00:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.