Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,07 zł , zmiana od tamtej pory: 5,21%
Aż założyłem konto na tym forum tylko po to, żeby to napisać, bo własnym oczom nie wierzę w to, jakie tutaj tłoki siedzą i inwestują. W raporcie jest zysk i pod to spekulujecie jakby to był jakiś przełomowy krok w dziejach ludzkości. Ja wam powiem, żeby wam oszczędzić czasu i kasy. Ten zysk wynika z tego, że spółka posiadała akcje PGFGROUP, które od początku roku spekulanci wypompowali o ponad 100%. Wartość akcji PGFGROUP wzrosła więc odnotowali z tego tytułu lekki zysk, który widnieje w raporcie. Nie, oni nic nie zrobili w kierunku rozwoju. Tak jak była martwa ta spółka tak dalej jest. A info o tym, że coś się ma zmienić pod kątem atomu jest z głębokiej d.. i nie wiem kto mądry na to wpadł, ale serio gratuluję, że potraficie tak pompować kurs martwej spółki, bo to robi wrażenie. Najbardziej gratuluję temu kto to pompuje tutaj na forum wyciskając z naiwniaków ostatni grosz, dobra robota.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOLARINOV 4,92% 0,08 2025-09-08 16:35:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.