GMK po podpisaniu listu intencyjnego z Digate i inwestycji ponad 4 mln zł zamierza stworzyc gruupe kapitalowa majaca na celu realizowac działalnosc BGE !!!
" Digate SA jest spółką inwestycyjno-doradczą obecną na rynku od 2008 r. Działalność inwestycyjna spółki koncentruje się na budowaniu silnej Grupy Kapitałowej poprzez wspieranie rozwoju spółek portfelowych na różnych etapach rozwoju z obszaru nowych technologii teleinformatycznych. Należy podkreślić, iż Spółka buduje silną Grupę Kapitałową opierając się na zasadach zarządzania, na jakich opierają się fundusze private equity. "
GMK "oferowało" Digate pieniadz by nastepnie zostały zainwestowane poprzez digate w BGE ! Biogazownnie, oleje rzepakowe, biomasa to najbardziej rozwijajacy rynek swiata moi drodzy nie komputery itd.
Jurek ja wiem ze Ty wiesz !!!!! Dlatego juz wczesniej wiedziałes o wsytrzale Digate, poniewaz wiedziałes to z ramienia BGE ! a co tam u chłopaków słychac ? :)
wracajac do tematu BGE bedzie naprawde niebawem wysoko i nie chodzi tu o naganianie. Przynaje - nie mam akcji bge ale mam digate !