Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,64 zł , zmiana od tamtej pory: 8,80%

Gdzie jest Toya?

Toya +10,5% r/r
WIG +47,5% r/r

Sprzedaż +34% półrocze
Zysk netto +36% półrocze

Mimo tak dużego wzrostu sprzedaży i inwestycji zwiększyła się nadwyżka finansowa netto do 25,4 mln z 1,4 mln r/r

Czego można się spodziewać po 3q?
Myślę, że wyniki mogą być podobne do 2q, z racji bardzo niskiej bazy z zeszłego roku może to być ogromny wzrost, obstawiam zysk min +50% r/r

Czy mamy o tyle słabsze wyniki od reszty?
Czy się nie rozwijamy??

Sprzedaż do ponad 100 krajów, co roku 1000 nowych sprzętów, zaniedlugo wchodzimy do Chin

Myślę, że większość z WIG o takim wzroście to może pomarzyć, jestem mega zirytowany obecną wyceną, nie chce mi się wierzyć że 8 sprzodu, takie jest moje zdanie, napewno nie sprzedam poniżej 10, wybicie zwykle przychodzi jak już sprzedałem, do wyników już wiele nie zostało, a nie wiadomo czy szacunkowe będą wcześniej

Czy to jest spadek taki jak był wcześniej przed wynikami? Aby później mocno rosnąć, co myślicie?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TOYA 0,21% 9,40 2025-11-28 17:02:00