Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,21 zł , zmiana od tamtej pory: 347,62%

Fotto ! ,to ty jesteś ten donek ? - czekam na post. obraziłeś się ???

Dnia 2018-11-26 o godz. 22:29 ~ Fotto napisał(a):

waść skończ straszyć bo to nudne z tym straszeniem a po czarnych dniach i po bitwie nastaję świt .
A oni muszą żyć a na kryptach stracili ogromne sumy i muszą znów zakręcić a ten czas się zbliża.

Dnia 2018-11-27 o godz. 07:20 ~wydymany napisał(a):
> .....eeeee ty , Fotto ! ,to ty jesteś ten kon donek tego grubego ?? 

Niewykluczone !!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
~ Fotto , obraziłeś się czy co ??? , czekam aż wysmażysz post'a , masz zadatki by zostać moim naganiaczem !!!
z tą stawką dla Ciebie za posty to żartowałem - już przesuwam wycenę o jedno "0" - stary to jest teraz 10 razy więcej - 0,009 grosza. Nawet na giełdzie u grubego od kilku miesiący nie było takiego skoku - no oczywiście w górę ( bo w dóóóóóóóóóóóóóóółłłłłłłłłłłłłłłłłłl ) to na wszystkich spóleczkach leeeeeeeeeeciiiiiiiiiiimyyyyyy nieżle .buahahaha
Nie masz poczucia humoru ? buahahhaahhhaa
Dobra , bierz się do roboty , bo i tak z wszystkich płockich jesteś debeściak , buhahahahaha
Czekam na post buahaha

No i jeszce raz ...dzięki za informacje z "pierwszej " ręki , chcesz powiedzieć że jak stracili na kryptowalutach to na Resbudzie co … " muszą znów zakręcić … " czyli że co ? kto ma stracić jak nie gruby ? ja ? .. inni … ? buhahaaha - ~Fotto 
ten post kompletnie nie przydatny !!!! , trochę więcej intelektu a to że  mowa staroszlachecka to OK. ale nie pisze się waść tylko Waść .
Jak chcesz mieć poczytność na forum , to musisz rozróżnaić małe i duże litery - kumasz ? 

" po czarnych dniach i po bitwie nastaję świt " - czarne dni OK. , zgadza się ale forumowicze nie zrozumieją co znaczy "po bitwie " - po jakiej bitwie.. ? 
Przenośnie są wskazane ale nie mogą być dwuznaczne !!! , 

Miałeś na myśli tą swoją polemikę ze mną ? czy co ? Kłopoty z KNF ?!

Piszesz zbyt ogólnikowo , ładnie poetycko ale tu ludzie chcą rzeczowych wypowiedzi - co to za odpowiedź , że "nudne " ? Napisz właśnie coś wnoszącego …coś co by dawało poczucie , że operujesz konkretami , liczbami. Nie możesz być tylko trochę lepszy niż Ci Twoi koledzy bo oni piszą tak prostacko , że utopili Elkop ! Ty musisz być dużo lepszy jak chcesz coś pokazać !

Widzę , że gruby powierzył Ci rolę animatora na Resbud , u lalalala niebyle jakie zaufanie ma do Ciebie ale uważaj , bo kij ma dwa końce - ten post jest do bani … jak mi nie wierzysz to idź pokaż go grubemu i zapytaj
Popracuj jeszcze 

I tak masz dużą przewagę , bo moder usuwa moje posty . 

Jak zwykle wierzę w Twoje zaangażowanie , i chęć poprawy.

Spokojnie , napij się herbaty , pomyśl i napisz coś sensownego , oczywiście z korzyścią dla grubego. 
Może łatwiej będzie Ci pochwalić grubego niż krytykowąć moje posty .. pozostawiam pod rozwagę .

Koniecznie odpisz bo ten wpis pogrąża grubego ….

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dnia 2018-11-26 o godz. 21:05 ~Fotto napisał(a): ~Fotto [188.147.96.*
skończ już straszyć ludzi człeku Patro Dona bo już wam nikt więcej akcji nie odda za grosiki a szukanie frajerów to jest już dawno skończone !!!!!!!!!!!!!!!!!! a ile ci płaci donek za pisanie ciągle głupich i straszących postów aby zebrać za darmochę akcje !!!!!! 
I skończ oskarżać ludzi bo czuć od ciebie knura. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O widzsz ~Fotto , powoli robisz postępy w pisaniu 

aż miło od 188.147.96.* usłyszeć , że ..".wam nikt więcej akcji nie odda za grosiki.."

Bardzo się cieszę . Jeszcze mała korekta " więcej akcji nie odda za grosiki " - nie pisze się odda , bo za grosiki to można sprzedać a nie oddać 
a propos jak to ty piszesz " więcej akcji nie odda za grosiki " - ten sam gość sprzedał Łączny wolumen: 472.780 Cena: 0,01 zł - buhahahahahha - zwracam Twoja uwagę na słowo " sprzedał " za 1 grosz ( nie oddał ) buhahah 

Powiedzmy , że " .. a szukanie frajerów to jest już dawno skończone !!!!!!!!!!!!!!!!!! " - wiarygodniej będzie brzmiało jak byś napisał - " .. a szukanie frajerów jest już skończone !!!!!!!!!!!!!!!!!! " - bo z tym , że "dawno" to od razu widać , że przesadzasz . 
Przeciesz Donek miesiąc temu zrobił ( co prawda na Elkopie ) split do 1 grosza a teraz znów ogłasza scalenie - .... i wiesz co mówił jak robił split ... , że chce żeby GPW notowała akcje poniżej 1 grosza - buahahahah , a teraz wiesz co pisze ... , że scala bo ... żeby niebyło 2-uch fixów .. buahahaahaha
No i nie zapominaj , że chciał zrobić split 1 : 350 - buhahahahaha 

https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-09/Pismo_Akcjonariusza_PATRO_INVEST_OU_201809251505655692.pdf

Przesłanki zawieszenia w myśl Europejskich Regulacji powinny być określone w Regulaminie Giełdy a nie w Szczegółowych Zasadach Obrotu Giełdowego (które są podrzędne w stosunku do Regulaminu). W związku z powyższym Giełda nie może zawiesić notowań Spółki w oparciu o podjęte zmiany. Przedstawione przez Zarząd Patro Invest OÜ z siedzibą Tallinnie propozycje uchwał na Walne Zgromadzenie zwołane na dzień 28.09.2018 r. (podział akcji w stosunku do 1:350) są jak najbardziej zgodne z prawem.  

buahahahahha manipulator , Ty chyba wiesz , że na żadnej giełdzie nie notują akcji na cztery miejsca po przecinku ? buhahaha , Don to jest wizjoner !!!! buhahah i jeszcze straszył GPW , że będą musieli notować ... buahahahahaha

No ale zrobił split 1 : 50 i wyszedł 1 grosz , a tu jaki by musiał zrobić split żeby wyszedł 1 grosz 

Mimo wszystko podoba mi się Twoja nieustępliwość - wyróżnia Cię na tle 
1.       ~Damian    [188.146.226.*] 
2.       ~hmm        [188.146.18.* ]
3.       ~ iruś         [188.146.170.*]  
4.       ~Opinia      [188.146.34.*] 
5      ~spółdzielnia [188.146.97.*]  

Zresztą oni piszą wg schematu : GÓRNE WIDŁY szokkkkkkkkkkkkkkkkkk , KUPUJ PKC takkkkkkkkkkkkkkkkkkk i ciągle to samo PATROWICZ JEST Z NAMI szokkkkkkkkkkkkkkkkkkk , to macie pzrefikane ? takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk . Kompletne deebile , wolę Ciebe jednego niż ich pięciu , tylko popracuj nad wiarygodnością postów 

Ile Donek płaci mi za post ? Wiesz to tajemnica zawodowa , ale po cichutku ( nie mów mu , że Ci powiedziałęm ) - 50 zł za post . Nie dziw się - on płaci 1 zł za jedną "linijkę " zobacz ile ja "linijek " napisałem buahahahah , ..i nie mogą się powtarzać .. buahahahaha .. i ne może przypadać tekstu "buhahahaha" więcej niż jeden na linijkę buahahahaha

Wracając do sedna : 

Jak będą po 1 grosz ! buhahaha  to skupię 
Zostanę Preziem i scalę buhahahah

a ty będziesz naganiał dla mnie !!!! - tylko nie licz , że za taka stawkę jak mam ja !!!

No i wciąż pozostaje jeszcze jeden problem - w Płocku są jeszcze inne spóleczki grubego - strasznie śmierdzą zbukami buhahaha , zwłaszcza jak robią Walne buhahahaha ( a to gorzej niż " czuć od ciebie knura. ")

Reasumując : popracuj jeszcze troszeczkę nad wpisami - na razie proponuję nanieś przynajmniej te poprawki , które Ci wskazałem i odpisz 

pozdrów inżyniera ( i pamiętaj stawka za posty to tajemnica ) , żebyś przypadkiem nie poszedł do niego o podwyżkę ..buahahahaha 

i nie nazywaj go Donek ( a już na pewno nie donek) , bo to go bardzo wkurza , buhahahahaha 

Muszę kończyć , bo zapomniałem , że płaci do 50 złoty , potem każda pisana "linijka " to tylko moja czy Twoja przyjemnośc , buhahahahah

pozdro
Czekam co Ci się mądrego uda napisać . Szacun za nieustepliwość !!! 

PS 
Sorry , wiem że jak nie ma obrotów to nie macie na czym zarobić "live is brutal " taki jest wolny rynek . No i sorry że się wystraszyłeś ; mam nadzieję że inni nie od Dona się nie wystraszyli 

Na razie twój post wyceniam na 0,0009 grosza ( to według pomysłu na splity patro 1:350 ) 

Dzięki za informacje z "pierwszej " ręki 

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EQUNICO 1,95% 0,94 2025-09-29 16:09:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.