Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,15 zł , zmiana od tamtej pory: -11,22%

Formacja flagi

Flagi należą do grupy formacji kontynuacji trendu. Okres ich kształtowania jest stosunkowo krótki, od kilku sesji do trzech, czterech tygodni. Kształt formacji wyznaczają dwie równoległe linie przyjmujące nachylenie przeciwne do poprzedzającego trendu. W Poniedziałek lub Wtorek przebijamy opór na 6.60 i idziemy dalej na północ. Ma być POT,ŁZY i KREW to wtedy będzie sukces. ps.dawno nie wiedziałem ze tutaj jest taka CENZURA jak w Putinowskiej Rosji! Jak napiszesz coś merytorycznego to kasowane są całe wątki,przykład z dzisiejszego poranka! Oczywiście wszystko co napisałem to tylko mogę zdanie i nie należy kierować się tym wpisem podejmując decyzje inwestycyjne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
READGENE 0,00% 5,94 2026-01-09 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.