Forum Giełda +Dodaj wątek

firma z perspektywami

co myślicie o tej firmie ja bardzo dobrze na niej wychodze jak narazie. 2008.10.30 tego dnia kupiłem ich akcje po 18.89 a teraz sa po 22.50 , i przez ten czas jestem kilka setek do przodu ale nie mam zamiaru sprzedawać tylko dokupywac dalej, ciekawi mnie tez jak będzie wypłacana Dywidenda czy juz w euro przeciez Slowacja od stycznia przechodzi na euro. Jak ktos ma akcje tej firmy i chce sie podzielić ze mną swoimi uwagami to bardzo prosze, ja dopiero inwestuje w giełde od niedawna jestem leszczykiem i jak narazie jest to jedyna firma co mi dała dobrze zarobić. Inne róznie z nimi jest. Na Lotosie trace, na Azotach jestem minimalnie do przodu na Noble praktycznie na zero wychodze, więc ogólnie nie jest źle

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASSECOSLO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.