Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,72 zł , zmiana od tamtej pory: -15,03%
OK. Piszesz (......) dokładnie to co chciałem napisać . Sledziłem notowania i widać było
że tak mamy ocenić sesję. Zrobienie sensownego kółka też wymagało refleksu.
Ja sobie odpuściłem ze względu na dość tani zakup jakiś czas temu i jestem na
zielonym. Nie zmienia to faktu że banan to szulernia i w dużej mierze boty.
A z tym trudno się mierzyć. Również warto wspomnieć że kto tu zarobi, to właściwie
zarobi "na wojnie". To smutne. A z drugiej strony życie idzie do przodu i wielu myśli
"moja chata z kraja". Fakty: tego nie wzięła ulica ani dziś ani od poziomu ok 7.11 bo od wtedy były takie akty strzeliste
Więc jak z wora do wora to słabo im idzie. A jak ustawka lub inne działania
to jedziemy dalej do góry. Nie wykluczam też skoordynowanego działania na Tuska,
patrz godzinępoczątku spadków. Ktoś może wykłada kasę żeby po raz kolejny była wina Tuska, bo on faktycznie nie ma szczęścia
do komunikatów w Raciborzu.....;-)

• fałszywka Autor: ~chamcynik

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLIMEXMS -2,23% 5,71 2025-11-21 17:00:00