Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,58 zł , zmiana od tamtej pory: -46,84%

Ewidentna manipulacja

mam klika zleceń PKC na Primie, dzisiaj dla sprawdzenia zjąłem największy 10k PKC natychmiast w to miejsce pojawiło się klika następnych tak aby tylko kurs pozostał powyżej widełek TKO przy których GPW nie odblokuje handlu.
WNIOSEK...
1, Komus bardzo zależy aby kurs pozostał na tych poziomach, być może szykuje się przejecie itd.....
2. GPW - albo prezes jest kompletnym idiotą i tego nie kuma(w co wątpie) albo zasłaniając się regulaminem współpracuje z osobami które pilnują aby handel był zablokowany, a tym samym kurs spółki jest nie do ruszenia.

nie ma wg mnie innego wyjaśnienia. Niestety wobec takiej manipulacji jesteśmy bezsilni i możemy się tylko przyglądac jaki będzie rozwój całej sytuacji.
pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.