Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,74 zł , zmiana od tamtej pory: 156,76%

EraCoin - Ostrzeżenie! SCAM Alert!

Pomyśl, sprawdź zanim wtopisz tu swoje pieniądze. Wielu naganiaczy próbuje grać tą spółką chwytliwym hasłem "blockchain", "kryptowaluta". Prawda jest taka, że spółka nie miała i bardzo wątpliwe, by kiedykolwiek wypuściła wartościowy token oparty o blockchain. Dlaczego? Od kilku miesięcy w projekcie EraCoin nic się nie dzieje. Maria Belka, nazwisko które przyciągało inwestorów - zniknęła ze spółki. W aplikacji EraCoin w zakładce "tablica postów" ostatnia aktualizacja miała miejsce 6 miesięcy temu. Pośród sprzedawców/vendorów tej aplikacji nie było nikogo, powtarzam nikogo poza najbliższym otoczeniem spółki. Ceny tam oferowane, nawet po tych ich pseudo rabatach były wyższe niż w innych sklepach. Na Google Play aplikacja cały czas w wersji BETA (ostatnia aktualizacja - 17 październik 2018). Zauważcie, że w raporcie miesięcznym, ani słowa o EraCoin - sami spisali projekt na straty. Jedyna silna strona tej spółki to fakt działania w branży IT. Przychód miesięczny (zaznaczam - przychód, nie mylić z zyskiem) na wykazanym poziomie 100 tys. PLN - jak na spółkę IT to żadna rewelacja. Nijak nie tworzy to podstaw do wzrostów cen akcji. Pozdrawiam wszystkich. Ja osobiście wyszedłem ze stratą przy kursie 1,10 PLN. Była to moja najlepsza decyzja - odbiłem straty na prawdziwych kryptowalutach. Kto chce wtopić i być wodzony nic nieznaczącymi hasłami typu: "podpisanie umowy o zachowaniu poufności z Microsoft" - Wasza decyzja. Ja ostrzegam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROACTA 1,06% 1,90 2026-05-29 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.