No to dla mnie i Vincenta nawet lepsza opcja , bo ANI SZORT .... ANI PGF nie będzie mógł tych akcji wrzucić w rynek :))))))))))
No popatrz a jeszcze przed chwilą sytuacja była bajeczna bo mogliście kupić z Bocwana Clownem:
"Wtedy ja z Vincentem odbieramy reszte akcji i lecimy na nowe ATH :)"
Dopiero jak ci wyjaśniłem w jakiej doopie bylibyście w takiej sytuacji:
"odbieracie akcje i co? macie dokładnie te same akcje spółeczki która przynosi straty tylko nie za 6 zł jak kiedyś jak was wieszano na haku tylko powiedzmy za 10 groszy, ale nie macie już bajki i mrzonek o tym że ktoś będzie musiał te akcje odkupić bo kiedyś je pożyczył :)"
pod
to zaczęło coś dopiero wtedy do twojego łba Farmazon0,75 docierać hahahah
I masz rację twoje samozaoranie w tym momencie jest prawie tak epickie jak samozaoranie vincenciegołba z tłumaczeniem że Botswana to po "zagranicznemu" a po polsku to jest "Bocwana" buahahaha.
Zresztą epickie też jest lizanie po wątłym prąciu przez ciebie tego brudnego robola bez skończonej szkoły podstawowej vincenciegołba. Ty jesteś oszust i manipulant ale jednak trochę więcej rozumu masz od tej przepoconej szoferzyny a tak mu doopę liżesz. Zapamiętaj sobie ten robol niczego nie kupi bo jest totalnie spłukany po zawieszce na jaku 4,85. Dlatego tak co poniedziałek tutaj wyje żebrząc o wzrost kursu.