Nie czekamy na cud tylko na fakty :) zajrzyj tu za pare tygodni, i zebys sie nie zdziwił patrzac na kurs załujac ze nie kupiłes po obecnej cenie :) ale oczywiscie , dzieki za podpowiedz ,m10 moze i rzeczywiscie wartokupic ale ja swoja skromna osoba zostane jednak przy aerze bo wiem ze da mi duuuzo zarobic :) Niestety albo i stety zarzad Aera nie buduje potegi na spekulacjach, modnych listach intencyjnych czy rzekomych współpracach z niewiadomo to jakimi firmami co jest modne na NC by kurs podtrzymac na wyzynach.
- 14,3 mln zł ( 7.7 mln pierwsza wpłata ) dotacja dla LGL (100% udziałow Aerfinance)
- 10 mln -12 mln zł przejecie hangarow w Dinard "W opisanym okresie spółka dokonała także ostatnich płatności z tytułu przejęcia praw własności do dwóch hangarów na lotnisku w Dinard"
- 1,6 mln zł dotacja dla Aerfinance Venture
- Aerfinance Venture "W najbliższych kwartałach spodziewane są wejścia kapitałowe w nowoutworzone podmioty zależne, co pozwoli każdorazowo zwiększać przychody grupy o wielkość zainwestowanego kapitału"
- Aer Tech SAS - "podpisanie w ostatnich dniach lutego 2012 3 ramowych umów z 3 zewnętrznymi podmiotami na obsługę bazowa na łącznie 9 samolotów typu ATR oraz Jetstream"
- Dostarczenie opozniajacego sie samolotu
Pokaz mi społkie na NC która me lepsze perspektywy ? :)