Egon gdy kupił na samej górce to wszystkim polecał i wzrosty widział (są wpisy na forum - poczytajcie).
A gdy sprzedał na OGROMNYCH stratach to od tamtej pory ,,zaklina (pilnuje)" pisząc na forum by nie urosło.
Nikt normalny gdy nie jest zainteresowany spółką (bo ma o niej złe zdanie) nie poświęca, życia na CIĄGŁYM przekonywaniu jaka to spółka zły i aby inni SPRZEDAWALI.
Ja też trochę straciłem na MIT i ... mam jeszcze parę tych akcji, ale juz od dłuższego czasu nie piszę czy spadnie czy wzrośnie. Co będzie to będzie. Jest TOTALNE DNO. I teraz nie ośmieliłbym się komukolwiek powiedzieć by sprzedawał te NĘDZNE resztki.
A tym bardziej nie powiem by kupować. Spadnie jeszcze - to stracimy te gorsze, a odbije choć trochę to tylko się cieszyć.
Niech każdy robi jak uważa, a takim ludziom jak Egon to tylko współczuć.
Zobaczcie, że prawie na każdej spółce trafia się taki ,,samarytanin" i tylko on wie jaki cel mu przyświeca gdy nie będąc zainteresowanym zakupem akcji jest na forum najaktywniejszy i poświęca na forum miesiące życia, a nawet lata.
Egon na MIT życie się nie kończy, są inne fajne spółki na których można zarobić (odrobić). A najlepiej zrób sobie przerwę, idź do specjalisy, wyjedź na urlop. Toż to życia szkoda : ). A o akcjonariuszy MIT sie nie martw. Tu już prawie nie ma co tracić... . A stracą to nie Twoja sprawa, a gdy choć trochę odzyskają ... też (NIE TWOJA).
Życz tu ludziom powodzenia i zacznij normalnie żyć.
I ja powodzenia i spokoju ducha wszystkim życzę (Egonowi też).