Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,20 zł , zmiana od tamtej pory: -49,75%

Dzień po wynikach 2Q24 przypomnę się.....

https://zapodaj.net/plik-Yxxq2Flsld pięknie prowadzą linię po lokalnych dołkach xD i mniej więcej od kiedy było wiadomo (4Q2023), że strajk naruszy przychody i zyski PLI przełamali linię. No i dziś wykres wygląda tak sobie, kurs jest w czarnej du*pie, a na forum coraz więcej niezadowolonych i trolli co to wpadają z odwiedzinami :) Kto mądry i kto wierzy, że co się odwlecze to nie uciecze ( piszę o dużych VFX, o poprawie wyników nie o kursie bo nie jestem wróżką i o IP ale to raczej 2025-2026) mają okazję do wejścia. Ci, którzy nie wierzą, albo stracili cierpliwość powoli opuszczają pokład. Kto ma rację??? Skoro widziałem potencjał 4-5 lat temu kupując po 21-23zł na longterm już bez zabawy w kółeczka, potem dobierałem po 25-26zł to grzech znowu nie skorzystać po 21zł, bo kurs pokazuje przeszłość czyli wyniki za 2023 no i może 1Q2024 a nie przyszłość. .
Oczywiście może okazać się, że popełniam błąd i spółka może się wyłożyć, ale to moje ryzyko i je świadomie podejmuję Gdybym bał się ryzyka ( bo każda spóła w teorii może się wyłożyć) stałbym pod swoim mBankiem żeby założyć lokatę albo xD
Ja tu nie czekam na 30zł ani na 50zł. Tylko na dużo, dużo więcej!!!

Pozdrawiam moich fanów:
kibica
Zbyszka
Bretona i innych mniej znanych
Jeśli w tym roku spółka mocno nie poprawi wyników to będzie słabo. Jeśli do końca strategi nie zrobią około 200mln przychodów na przyzwoitej marży to nie ma problemu żebym przyznał się do złej oceny jej core biznesu. Zabieram swój, zysk + resztę swoich klocków i zmieniam konia. Tak więc pomęczycie się ze mną co najmniej jeszcze kilkanaście miesięcy :)
AVE Rzymianie xD

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -1,46% 10,15 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.