Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,22 zł , zmiana od tamtej pory: -47,73%
Sprzedałem, za duże ciśnienie dla mnie i ryzyko za wielkie

zysk satysfakcjonujący, tym co zostali życzę powodzenia ;)

mam nadzieję, że nie będzie mi żal dupy ściskał, chociaż ze średnią 8 gr nie jest źle dla mnie

Może mod. nie usunie, ale ostatnie poczynania które skłoniły mnie do sprzedaży:

1. Zbyt dużo akcji się przemieliło bo w ciągu tygodnia to ponad 21 mln (bez efektu, zero komunikatów, brak zbierania, nawet dzisiaj testowałem trochę zbieracza pakietami po 50 K 200 K nie był skory do ściągnięcia, wręcz przeciwnie sypnął poziom niżej)

2. Zjazd do bazy murowany. Pytanie z jakich poziomów i kiedy, ale chyba każdy wie czyja to Spółka i z czyjego ramienia są władze Spółki, raczej pewne, że wszystko ustawione.

3. Gra pod nową emisję (zwykłe rejestrowali prywatne po 2, niecałych 3 miesiącach od daty rozpoczęcia tu na razie cisza), MOŻLIWE, że zajmie im wprowadzenie do obrotu jeszcze ze 2 miesiące a i od razu też nie będą pompować kursu pod wywalanie, więc na pewno tu zawitam. A kurs 2 - 3 miesiące nie ma szans na utrzymanie na tej Spółce tu się albo winduje kurs albo sprzedaje a potem kisi kupe czasu.

4. Czystki na forum (nie ładnie moderatorze) zostawia jakieś cwe...e, nagonki na wzrosty i inne pierdoły ( również część na spadki), ale merytoryczne oceniające sytuację giną po kilku minutach (teraz nawet bez śladu wiadomość usunięta, po prostu cały wątek)

5. MAGICZNY ARKUSZ ciągle pusty.... bo ulica nie wstawia, jest zapełniony zleceniami sternika na S zlecenia powstawiane z kilkusekundowym odstępem i większość jest jego, tak było na 24, 25 gr potem zszedł niżej, Być może je usunie i podbije kurs (sam jestem ciekaw), ale na chęć zbierania mi to nie wygląda

6. wolf dzięki wielkie za dyskusję, jednak jeśli to co powiedziałeś o posiadanych akcjach i masa innych forumowiczów o kupowaniu i uśrednianiu też nie wróży nic dobrego.

Oczywiście jest szansa, że wymieniają akcjonariat na trwalszy i faktycznie niedługo wejdzie nowa emisja, a oni bd. trzymać kurs do tego momentu aby później wybić z wyższego pułapu, ale po co mają inwestować w trzepanie ulicy z akcji po 50 gr jak zrobią to przy 10 gr.

Tak czy owak nie sugerujcie się mną bo już wczoraj miałem wyjść, liczyłem, że podbiją kurs dzisiaj z rana, aby pobudzić ulicę i tak się faktycznie stało, to i parę groszy do przodu.
A powyżej to jedynie moje skromne przemyślenia.
Swoją drogą Spółka rozgrywana przez sternika elegancko jeśli faktycznie mam rację i sypią.

TAK WIĘC POWODZENIA ŻYCZĘ

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-06-22 12:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.