Witam wszystkich!!! Nie wiem jaki jest plan Wizjonera ale pozdrawiam,ja od piątku kupuję i na ats mam zamiar zarobic sporą kasę wyszedłem z immo bo zaczeło pachniec wielką zwałą i kupuję ats !!! Zgadzam się z tym co pisze Wizjoner ( i proszę nie myślec że mam cos wspólnego z naganianiem dokladnie wisi mi to czy będziecie kupowac czy sprzedawac bo ats i tak pójdzie w górę ) powiem wręcz odwrotnie jak chcecie emocji jak chcecie miec jazdę to polecam immo....tylko uwaga na perony żeby nie pomylic kierunkow!!!natomiast prawdą jest że drobne leszcze niweczą kurs sprzedając drobne ilości śmiechu warte poprostu robią niedzwiedzą przyslugę kupującym totalny brak logiki !!!!Pisalem już że mamy 6-tą spadkową sesje cierpliwości ludzie na gieldzie już tak jest poczekajcie! Jak zapali się zielone światło to będziemy jechac ,panikarze dziś oddają za darmo,a jak indeksy zapalą się na zielono to bedą się trzęsli że sprzedali i odkupią na górce! Ja sam zaczolem kupowac od 1,63 oczywiście średnia wyszla niższa pozdrawiam leszczy którzy tanio oddawali szkoda że tak mało... czas spadków na gieldzie to czas zakupów,wiem każdy czeka -liczy na to że bedzie taniej ,a to błąd ...jak myślicie ile jeszcze dni indeksy będą na czerwono??? jak kolor się zmieni zaczniecie kupowac na górce!!! Dlaczego to wszystko piszę?Ok.powiem tak ja wiem co to kasa poznalem jaj smak i wam wszystkim też tego życzę poprostu chcę żebyście też zarobili mniejsze lub większe pieniądze wszystko od możliwości ...pozwolę sobie na slynny cytat że "pieniądze szczęścia nie dają" pozwolę sobie również na komentaż że ten kto to wymyślił -powiedział to chyba nigdy nie miał pieniędzy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam