jutro albo na dniach podpisanie umowy z Wojskiem, nastroje wyśmienite a ja narzekam. Ta sesja mnie rozczarowała, i to totalnie.
Zablokowano nas w sposób perfidny i sporą podażą. Szansy na dalszy wzrost nie widzę...
"śmieci zaczynają latać" tj takie gnioty jak Rafako i inne a komentarze okrzykują objęcie hossy na bankach!
czytaj tu: https://stooq.com/n/?f=1407463
Takie ALR latają wysoko jak rzadko wcześniej ....w tym klimacie a masz sporo proponuję Ci wyjście chwilowe z inwestycji.
Dlaczego?
- PKP Cargo poda wkrótce szacunkowe wyniki, myślę że to prawdziwy powód dlaczego nas zatrzymano,
- 19 marca wygasają kontrakty w tym na mWig40
- 31 marca a więc na Wielkanoc podadzą raport roczny (Cargo), tu pewnie nic się w podjeściu nie zmienia...nie gra on roli.
jest jeszcze coś!
25 marca SN t.j. izba cywilna o godzinie 10 rano wyda postanowienie w sprawie kredytów frankowych, rynek jest wg mnie jest pchany nie tam gdzie trzeba i zamiast czekać w strachu podnosi się jego wartość, by ew. spaść z hukiem!
Akt. znowu drożeją waluty USD , EUR do PLN
Także pozostali koledzy, nie naganiam na spadek bo jestem wysoce byczy co do PKP Cargo ale nie ślepy! Nasze cele wg mnie zrealizujemy ale nie chcę gdy nadejdzie korekta mieć kogokolwiek wyrzutów! świeci słońce ...Nie chcę oszukiwać nikogo i piszę otwarcie a Realowi jestem to winien...
Pozdrawiam