Witam serdecznie wszystkich zdaję sobie sprawę z tego ,że jedni się zgodzą inni nie z moimi słowami trudno każdy ma prawo wyboru. Czytając forum zauważyłem jak oczywiście bywa w takich przypadkach dyskusje wśród akcjonariuszy na temat przewidywanego kursu jedni realnie podchodzą inni może bardziej marzą ile by było idealnie no cóż niech i tak będzie mają prawo. Jednak jak zawsze pojawiają się życzliwe osoby które by "pocieszyć" wszystkich tworzą peany jak to wszystkich co kupili poubierali itd. Jaki w tym cel? Twoje, moje dobro. Broń Boże. I jeszcze "ja nie kupiłem więc nie muszę się przejmować " skoro tak to co taka osoba robi na forum? Proste. Nie kupiła akcji, widzi wzrosty i chce byście oddali ona kupi i będzie gość. Proszę mieć swój rozum nie dodawać akcji i trzymać ewentualnie dokonywać. Tak się kurs umocni, będzie trzymał i zielono w górę. To nie są wasi dobroczyńca, przyjaciele działający dla waszego dobra. Oczywiście są wahania może być i w dół. Jednak obserwacja i analiza oraz spokój. 98% to psychika 2% analiza i informacje. Każdy musi ocenić we własnym zakresie. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.