Forum Giełda +Dodaj wątek

Dramatycznie złe wyniki

Nie pisałem wcześniej bo chciałem trochę upchnąć akcji, po takich wynikach aż dziw że są chętni je kupować. Wyniki złe, zysku po pół roku nie ma a w tamtym roku był koło miliona, gotówki w kasie dużo mniej rok do roku a co nagorsze wzrosły znacznie koszty w tym wynagrodzenia. Wszystko wskazuje że zysk za 2014 będzie w okolicach 500 tys. a to oznacza że akcja nie powinna kosztować więcej niż 4-5 zł, niestety Antek podniecał się składem podatkowym który otworzyli a on nic nie pomógł. Podsumowując - dramat, chyba zostanę z moją pajdką akcji na lata zanim wyjdę na zero! !!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.