Witam.
Chciałem załozyc własna firme i wykorzystac fundusze jakie przysługuja bezrobotnym. Wiec tak chciałem prowadzic handel obwozny jednak dowiedzałem sie ze na ten rodzaj handlu nie dostane pieniazków.
Pieniazki moge wykorzystac na działąlnosc remontowa wiec chiałbym załozyc firme która zajmował by sie regeneracja alterantrów rozruszników, firma ta była by zarejestrowana na mnie i narzedzia potrzebne do wykonywania tej pracy zakupił bym z funduszu dla bezrobotnych. W firmie tej pracowłą by mój wuj który ma odpowiednie kwafilikacje i potrafi to robic. Ja natomiast z własnych funduszy chciałbym zakupic towar i rozszerzyc dzaiałlnosc tej samej firmy o handel obwozny. Czy było by cos takiego mozliwe i czy nie kolidowało by to z dotacjami jakie dostane z funduszu dla bezrobotnych. Przypomne ze na handel obwozny tych pienzaków nie moge wykorzystac.
Prosił bym o strony i gdzie moge zasiegnac wiecej informacji na temat dotacji na załozenie dzaiałlnosci. Prosił bym jesli to mozliwe o kontakt telefoniczny do osoby która ma wiecej informacji oraz mogał by mi te informacjie w sposób jasny przedstawic. W razie kontaktu moje gg2609860
Pozdrawaiam Marcin