Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,50 zł , zmiana od tamtej pory: -25,56%

Doświadczony to Stefan z Bumechu

Nagania tam od dłuższego czasu brał od czerwca 2023 czyli po kursie ok.. 28-30 zł sztuka.
Na JSW, które tu polecał jest od co najmniej stycznia 2023 roku czyli wychodzi na to, że brał po 60 zł.. podpiera się "rekomendacjami" obserwatora o odlocie i nagania po różnych forach. Jeszcze jest na greenx brał to po ok 2,7-2,9 chyba, że po zjeździe na 2,3 rura zmiękła i się pozbył.. i taki z Ciebie leszczu..
Greenx brałem po 70-80 groszy, Bumech po 22 sprzedaż po 33 na rajd nie poczekalem ale w plecy nie jestem w przeciwieństwie do Ciebie. JSW przy rajdzie węglowych miałem po ok 46 sprzedane po 55, coal energy brane po 55 gr sprzedane po 1.80, ponowne wejście 2.90 i sprzedaż 6 zł... Idź się doświadczony doucz.
Tu będę zadowolony jak weźmiesz ode mnie po 35, bo to że lubisz już brać po wzroście to wykazałem wyżej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POINTPACK 3,40% 16,75 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.