Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,33 zł , zmiana od tamtej pory: -78,63%

Doskonałe wieści z ESPI !!!

Kto myśli logicznie odbierze info o przesunięciu Climbera pozytywnie.
Nie spodziewałem się innej informacji - w zasadzie czekałem na to info.
Demo służy miedzy innymi do tego aby zbadać rynek a odzew był IMO znakomity!!!

W informacji otrzymanych w ESPI widać same pozytywy!!!
Przeczytajcie ESPI u wyciągnijcie sami wnioski zamiast pisać bzdury o groszowej wycenie.

Poniżej w wielkim skrócie wyciągnięte najważniejsze:
1. Komunikacja z graczami dociera do zarządu i jest odbierana pozytywnie.
Rozumieją potrzebę wprowadzenia zmian ale fundamentalnie gra jest 100% trafiona w 10!!!

2. Zostanie rozbudowany czas gry , polepszona mechanika oraz szata graficzna.

3. Zarząd nie wyklucza wsparcia wydawniczego ze strony większych podmiotów branży gier co pozwoli zwiększyć potencjał sprzedażowy.

4. Kikstarter już jest uruchomiony ( będzie to trochę trwała zanim się rozbuja - ostrzegam)

5. Będzie portowanie na inne platformy.
6. Rozważany jest VR - i to będzie HIT !!!!!!!!
7. Wystawią się na targach PGA 2021
8. Będą mieli wsparcie agencji Jellop.

Jestem również przekonany że trwają lub odbędą się rozmowy z branżami zainteresowanymi lokowaniem produktów w grze.
Multum opcji w tym zakresie o czym pisałem już wielokrotnie i co istotne podobnież zostało to zaproponowane prze kogoś na Discordzie z aprobatą ze strony ArtG.

ArtG. - Dogadajcie się ponownie z National Geographic o wsparcie medialne!!!
Nic nie stoi na przeszkodzie aby np. w intro do gry nasz przyszły alpinista pakując szpej do plecaka zabrał również czasopismo NG...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARTGAMES -0,40% 0,50 2025-10-24 16:33:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.